Cilindričnost mjerni instrument za okruglo otkrivanje

1.the precizno kružni rešetka uvezena iz Njemačke 2.The mašina je konfiguriran s različitim specifikacijama i dužina rubin sondi 3.the struktura aerostatski ležaj se koristi na velikom preciznošću rotarymeasurment platforma

Detalji o proizvodu

Kao jedan od vodećih proizvođača Kina i dobavljača visoke preciznosti cilindričnosti mjerni instrument, cilindrični otkrivanje, to se ovdje čekaju svoj kontakt.

Primjena:
Leadsy serija cilindričnosti mjerne mašine se uglavnom koriste za mjerenje revolving obradaka tijelo čiji različitim površinama su redovni ili neregularne, stalno ili povremeno, kao što je njihova zaobljenosti, cilindričnosti, linearnost, koncentriranost, coaxiality, ravnost, paralelizam, vertikalnost, površine talasanje i tako dalje. Pored toga, spektralna analiza, analiza visina talasa, analiza shafts'curvature i skok analiza opseg može se provoditi na mašini.
karakteristike:
1. Struktura aerostatski ležaj se koristi na visoke preciznosti rotarymeasurment platformi, koja ne može napraviti glavnog vretena stroja pogođeni habanja, tako da je njegova životni vijek će biti produžen.
2. Što se tiče prikupljanje podataka, precizna kružni rešetka uvozi iz društvu HEIDENHAIN u Njemačkoj kao io tehnici, ostvaruje.
3. Uređaj je konfiguriran s različitim specifikacijama i dužinu rubin probes.Furthermore, posebne sonde i inventar može biti dizajniran prema potrebama kupca.
4. Uređaj ima moćne funkcije analize, kao što su linearnost, cilindričnosti, ravnost, paralelizam, coaxiality, koncentriranost, talasanje i val visine analysis.It može analizirati frekvencijskog spektra površine države dijela i na kraju i val amplitude može ponuditi.

Hot Tags: Cilindričnost mjerni instrument za okruglo otkrivanje, cilindrični otkrivanje, Kina, dobavljači, proizvođači, visok, kupi, preciznost
Upit

You Might Also Like