Dom > Vijesti > Sadržaj

KORIŠTENJE CAD U KOORDINATNI MJERNI UREĐAJ

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u kalup, Vazduhoplovstva i automobil prerađivačkoj industriji. Primjena CAD u koordinatni mjerni stroj koristeći softver razvijen od strane računala za obavljanje napredna mjerenja testa.

Koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u kalup, Vazduhoplovstva i automobil prerađivačkoj industriji. Primjena CAD u koordinirati meThis ispitna metoda je mjerenje CAD modela u softveru u nedostatku stvarne artefakte. Uvelike smanjuje otkrivanje fazi operacija nad objektom stvarnih testa, i ne možete samo poboljšati učinkovitost otkrivanja, spremati testa resurse ali smanjuje intenzitet rada.

coordinate measuring machine cmm

CAD koristi obrnuti inženjering izlaz. Obrnuti in enjering je proces izdati crteže ili relevantne podatke prema izradak, u usporedbi s tradicionalnim procesom u koja bi komad prema crtežima ili relevantne podatke. Obrnuti inženjering, prvo iznad je da upotrijebite tri koordinatni mjerni stroj za precizno mjerenje oblika uzoraka, korištenje CAD funkcijama baviti mjerenih podataka i generirati jednu ili nekoliko CAD format datoteke podataka.

measuring system

Nano preciznosti konfiguracija CMM je jako ovisan o CAD softver koji je uvoziti CAD modela biti odmjeren, i možete raditi u izvanmrežnom načinu rada otvorite softver samostalno učenje funkcija, sustav automatski generirati mjerni program, može biti mjerenje Simulirane, saznati operacija grešaka u procesu mjerenja na putu i skupljati bodove, a za izmjenu programa. Stvarna mjerenja možete minimizirati moguće probleme i može maksimalno jamčiti sigurnost u procesu mjerenja.


Tri koordinirati mjerni stroj kao svojevrsni zajednički mjerni stroj, budući da ona ima visoke točnosti mjerenja i mjerenja učinkovitosti i praktičan rad. Mogu ostvariti on-line mjerenja. I uvođenja CAD funkcijama, će donijeti tri koordinatni mjerni stroj veće korištenje prostora.


E-MAIL:2972853095@qq.com