Dom > Rješenja > Sadržaj

Vibracija metoda liječenja CMM Ii

Aug 05, 2016

U modernim prerađivačke industrije, tri koordinate mjerni stroj se više primjenjuje u procesu proizvodnje, što čini proizvod ciljeve i ključ kvalitete postupno mijenja od završne inspekcije za vođenja proizvodnog procesa. Kroz povratne informacije za pravovremeno prilagoditi parametre procesne opreme kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda i proizvodnje obraditi stabilnost i poboljšati učinkovitost proizvodnje.

renishaw probe head

Jer ima sve više i više mjerni stroj primjenjenih u proizvodnji stranice, vibracija postaje rekurentnih problema. Dok korisnici prilikom obrade testa, ako vibracije testiranje podataka od tri koordinatne stroj je izmakla iz dometa, to će imati velik utjecaj na točnost mjerenja. U ovom trenutku moramo izgraditi posebne baze.

Ako vibracije testa podataka od tri koordinatne stroj je u dometu, u ovom trenutku, mjestu postavljanja mjernog instrumenta mora ispunjavati sljedeće uvjete:

1. u svim smjerovima, Nagib tla je obično ispod 5 mm/m.

2. tlo ležaj mora biti veća nego zbroj Maksimalna težina mjerenja stroj i Maksimalna težina mjerenja dijelova.

3. instalacije mjernog područja stroj mora bez Površinske aktivnosti ili loma

4. tlo prateće točke i okolne grubo bodova mora biti očišćen.

patent aibration cushion to reduce vibration

Možemo također pružiti CMM prigušivanje mehanizam koji je naš patent (Patent No. je ZL 2014 2 0532122.0). Ova praktična nova tehnologija je prigušivanje od gume.

I to retardirani vibracija i osigurati točnost stroja.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com