Dom > Rješenja > Sadržaj

Upotreba i održavanje Pneumatske komponente (II)

Apr 05, 2017

D. koristeći okoliš uređaja za pročišćavanje zraka

1. U procesu korištenja komponenti za obradu zraka, protok zraka mora biti manja od stope za obradu zraka.

2. U procesu korištenja komponenti za obradu zraka, pritisak mora biti manji od 1,0 MPa.

3. Molimo vas da ne koristite uređaj za pročišćavanje zraka u vodi ili u okruženju vodene pare ili okoliš okružen vodom.

4. Molimo vas da ne koristite uređaj za pročišćavanje zraka na direktnom suncu

5. Molimo vas da ne koristite uređaj za pročišćavanje zraka na radnom mjestu okružen izvor topline ili zračenja

Iskustvo pokazuje da iznad faktora ima veliki uticaj na smole kup. Kada ga koristite u novom sistemu i nove linije cijevi, molimo Vas da u potpunosti potvrđuju okruženju.

E. podešavanje

O sigurnosni ventil

1. Podesite pritisak nakon potvrde ulaznih i izlaznih pritiska. Ukoliko korisnik okreće točak ruku previše, to može dovesti do oštećenja unutrašnjih dijelova.

2. Okretanjem ruku kazaljke na satu točka za povećanje kapaciteta pritisak, suprotno od nižeg pritiska.

3. Provjerite ulazni pritisak prije podešavanja pritiska.

4. Izlazni pritisak treba da bude manji od 85% od ulazni pritisak ..

Proizvodi kompanije su efikasno i pravilno prilagoditi prije isporuke. Kada nije bitno za podešavanje pritiska, imajte postavke netaknut.

F. održavanje

Korisnici bi trebali nositi na održavanju u skladu sa priručnikom. Nepravilan rad će dovesti do kvara ili oštećenja pneumatskih komponenti i uređaja.

1. Radovi održavanja

To je vrlo opasno da zloupotrebi komprimiranog zraka. Molimo vas da nastavite zamjene uloška filtera i drugih radova na održavanju nakon što korisnik ima puno iskustva i znanja o pneumatske komponente.

2. Prije popravka ili održavanja, korisnik mora odrezati napajanje i zaustaviti dovod zraka, i potvrdite preostalog pritiska jednak atmosferskog pritiska u liniji cijevi.

3. Redovno pregledajte filter za vazduh, filter regulator, uljne magle uređaj za provjeru da li postoje pukotine, ožiljaka i druga oštećenja na standardnom smole kup i prozor ulja. Ako ste pronašli iznad fenomen, obratite Nano zamijeniti u vremenu.

4. Redovno pregledajte filter za vazduh, smanjenje ventil, uljne magle uređaj za provjeru da li postoji zagađenje na standardnom smole kup i prozor ulja.

Ako je prljav, obratite Nano zamijeniti u vremenu.

Molimo vas da očistite neutralnim deterdžentom. Ako koristite pare, nemojte prskati izravno na površinu. (Najviša koristeći temperatura je 60 ℃)


Molimo vas da nas obavijestite ako bilo kakvih pitanja ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com