Dom > Rješenja > Sadržaj

Korištenje CMM u automobilskoj proizvodnji

Aug 10, 2016

U brzom razvoju industrijske proizvodnje okoliš, R & D i proizvodnja velikog broja složenih mehaničke dijelove sve treba testiranja napredne tehnologije i instrumenata, posebno u traženju preciznost strojeva, numeričko upravljanje alatnih strojeva proizvodnja, auto dijelovi proizvodnja, avioindustrija i rast elektroničke industrije. Koordinatni mjerni stroj, kao jedan od važnih velika preciznost instrumenta, već sve više i više cijenjen od strane istraživača i proizvodnju zbog svojih pogodan za trodimenzionalni prostor dimenzija mjerenje, koje mogu ostvariti on-line otkrivanje i automatsko mjerenje.

U području automobilske proizvodnje, kvalitete cilj moderne prerađivačke industrije je koliko je god moguće zadržati dijelova proizvodnje prema zahtjevima dizajna. Ipak, da bi se osiguralo dosljednost procesa proizvodnje i dizajn, mora biti za kontrolu proizvodnog procesa. Najučinkovitiji način za kontrolu proizvodnog procesa je precizno Mjeri veličinu, nakon dobiti informacije o veličini, analizu i povratne podatke za proces proizvodnje, kako bi neprekidno poboljšanje kvalitete proizvoda. Kontrola procesa je srž precizno mjerenje veličine radne dijelove. Tri koordinatni mjerni stroj je jedan od najučinkovitijih načina da točno izmjeriti i procijeniti veličinu podataka. I može umjesto raznih površina mjerenje alata, avion mjerne alate, fiksni ili prilagođene kombinacije skupi instrumenti i precizni mjerni alati za uporabu. Time znatno smanjuje vrijeme potrebno za Dovršetak pregleda složenih vozila. Tri koordinatni mjerni stroj može pružiti inspekciju proizvoda tvornice, za kalibraciju, kupca kvalitetom i druge funkcije ta istovremeno pružajući veličina podataka kao što su uvjeti procesa proizvodnje korisnih informacija za vođenje procesa.

Izgled tijela je najintuitivniji prikaz dizajna vozila i proizvodnja nivo. I visoku preciznost tijelo je osiguranje prekrasnog oblika, uštedu vremena i kvalitete automobila. Kvaliteta igra odlučujuću ulogu u natjecanju. Tako da možemo koristiti visoku preciznost, visoku učinkovitost od tri koordinatni mjerni stroj provesti precizno testiranje analize, on-line praćenje i obradu praćenje za auto industriju proizvodnje.

Koordinirati tri mjerni stroj kao što je novi, učinkovit preciznost mjernih instrumenata je vrlo istaknute prednosti. Sada, to je naširoko koristi u proizvodnji strojeva. Ona postaje univerzalni testiranja opreme u modernim industrijskim inspekciju i kontrolu kvalitete.


Molimo obavijestite me ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com