Dom > Rješenja > Sadržaj

Ciljano održavanje Video Mjerni stroj

Oct 12, 2017

Svakodnevno održavanje video-mjerni stroj je vrlo važno. U nastavku su neke uobičajene pogreške, a uvode se neke metode održavanja. Nadamo se da to može pomoći korisnik instrumenta.

1. Sonda

Najveći problem pri korištenju mjernih instrumenata je netočan točnost, koja proizvodi velike pogreške. Na primjer, točnost x, y i z osi je netočan. Kao prvo, x, y, z pogone i x, y rešetkom vladar u osnovi podešavaju kad idu iz tvornice, pa nemoj ih raspakirati čim kupite stroj. Da se izbjegne utjecaj pri korištenju, te treba biti oprezan prilikom kretanja stroja. Prvo morate instalirati stacionarni blok radni stol za Sprečavanje sudara od vodećih do velike točnosti pogreške.

Drugo, metar treba staviti u suhu, čistu i vibrirajuće okoliš. Provjerite da je soba sa stalnom temperaturom i pokriti s poklopcem prašine kad nije u upotrebi. Inače, to će rezultirati rđa dijelova instrumenta i preciznost optičkih dijelova.

QQ图片20161213105144_副本.jpg

2.Projekcija Neuspjeh

Projekcija zaslon neuspjeha uključujući zvuk, rotaciju trenje sila, neravnine, ne računajući vrijeme rotacije projektor, itd. To se može riješiti zamjenu dijelova i podešavanje dijelova. Također mogu korištenje ruku dotaknuti projekcijsko platno, ako je ulje mrlja optužiti, može samo koristiti odmašćenu gaze na dodir nekoliko Esencija maramice za čišćenje, onda koristite nekoliko čiste vode da izbrišemo. Obrišite mora biti nježan

Projekcija digitalne slike grešaka uključujući predodžba zamagliti kontrast svijetlo tamno, tamno područje; na slici su crne točke. Kako bi riješio te probleme, možemo zamijeniti vlakna, čisto reflektor, zrcalo, klupa stakla i tako dalje. Instalirajte regulator napona za podešavanje napona stabilizirati žarulja. Također imajte na umu da čišćenje tekućine treba biti mekan s mješavinom alkohola i etera 1:4. Možete upotijebiti meke pere kao što su četke za prašinu s površine.