Dom > Rješenja > Sadržaj

Multifunkcionalnost video merne mašine

Dec 14, 2017

Bez obzira koji instrument, sve dok radimo, uvek se nadamo da može biti multifunkcionalan, pa, kako realizovati multifunkciju video merne mašine.

Kako softver za kontrolu mjernog uređaja za video merenje i uređaj za izmjenu alata multifunkcionalne mašine mogu dovršiti artefakte u steznom multistep procesu, korištenjem višestruke senzorske tehnologije može se postići i za razne detekcije grešaka u projektu na istom instrumentu, koji mogu sačuvati radni predmet od jednog do drugog instrumenta.

Međutim, ima mnogo problema koji treba riješiti

Postoje neki problemi koji se moraju riješiti korištenjem tehnologije senzora za pretvaranje starog mernog instrumenta . Iako je uobičajeno nadograditi jedinstvenu tačku instrumenta za slikanje na glavu okidača za skeniranje, glava video sonda je ograničena na aparatu za mjerenje videa.
To je zato što je video sonda obično mnogo teža od okidačne glave, a mehanička struktura starog merača slike ne može da podnese težinu
Pored toga, upotreba video senzorskog sistema takođe zahtijeva poseban uređaj za osvetljenje, koji obično nije dostupan na mjeraču slike koja koristi glavu okidačaMolim vas da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

Email: overseas@cmm-nano.com