Dom > Rješenja > Sadržaj

Metoda eliminirati pogreške CMM

Aug 26, 2016

Danas, tri koordinatne mjerne machine(CMM) je više široko koristi, ali preciznost instrumenta softver imati duboke učinke na naše točnost mjerenja. CMM kao jedan od najčešćih mjerenja softvera, mogu postojati mnogi problemi u procesu umjetne operacija, koje dovode do utjecaja na točnost mjerenja. Tražite efikasniji način smanjiti pogreške je postao svakodnevno mora za mjerenje industrije. Što je najbolji način da se eliminiraju pogreške od tri koordinate, ispod su nekoliko savjeta:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Kao prvo, kada tražimo način da se smanji pogreške od tri koordinirati mjernog instrumenta, najbolji način je da razmislite o modelu ili konfiguracije proizvoda cjelovito, inače to može biti samoobrana. Ako ste koristeći priručnik tip, svaki operator u procesu pomoću treba pokušati zadržati isto mjerenje brzine točke, tako da ga možete maksimalno smanjiti pogreške uzrokovane umjetnim djeluju.

Drugo, ako koristimo automatski mjerni stroj, prilikom svakog mjerenja, automatske mjerne elemente s konstantnom brzinom način, to može uvelike smanjiti mjerenje sile utjecaj na rezultate mjerenja. Osim toga, prilikom odabira mjernih elemenata, efektivna Duljina bi trebao biti dugo koliko je to moguće, posebno bazni element. To može jamčiti učinak mjerenja.

Sve u svemu, kao uloga tri koordinatni mjerni instrument je sve važniji u budućnosti, korisnik svibanj lice puno faktora koji utječu na njihovu točnost, te vas bolje u mogućnosti to hvataljka metoda smanjenja tih pogrešaka da biste dobili više točnost mjernih rezultata.


Molimo obavijestite me ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com