Dom > Rješenja > Sadržaj

Utjecaj Temperature na CMM

Sep 06, 2018
  1. Temperatura okoliša od ukoordinatni mjerni stroj. Budući da temperatura u strojarnici postupno raste od dna do vrha, a temperatura stalno mijenja, prorezom temperatura i temperatura dio svake osi će utjecati na točnost mjerenja stroja. Stoga je potrebno održavati temperaturu u strojarnicu konzistentno koliko je to moguće kada koristite mjerni stroj. Od električne opreme, računala i osoblje su sve toplinske izvore, planiranje treba izvršiti unaprijed prilikom instaliranja opreme da bi izvor topline od mjerni stroj. Kako bi održali visoku preciznost mjerenja, korištenje okruženje bi trebalo strogo provoditi.

  2. Utjecaj smjer klima uređaja na temperaturu mjernog uređaja. Mjerni stroj u sobi imali bolje odabrati frekvenciju pretvorbe klima klima, zbog frekvencije pretvorbe klimu temperatura kontrola sposobnosti i dobre regulacije performanse, možete postići raspon + / - 1 ℃ kontrolu temperature. Neka vjetar cvijetu unutarnji glavni položaj, ne u zrak direktno mjerenje stroj, također ne može pojaviti na mašinske prostorije strana je vruće u isto vrijeme svjež okolnost, neka smjer što je više moguće do obrasca velike cirkulacije, održavati na unutarnji Temperatura equably.

    东莞洄科.jpg

  3. Utjecaj isklapanja klima uređaja na temperaturu mjerenja stroj. Kada koristite mjerni stroj, to je nerazumno da uključite klima uređaj i isključite ga odmah nakon korištenja, jer klima uređaj će se uključiti i isključiti kontinuirano, a temperatura mjernog uređaja će biti u nestabilnom stanju, pa točnost će biti smanjen. To je najbolje držati stroj sobnoj temperaturi stabilna 4 sata prije mjerenja.

  4. Utjecaj strukture stroja sobi na temperaturi od umjerni stroj. Jer mjere mašinske prostorije treba održavati konstantnu temperaturu, pa mašinske prostorije treba uzeti mjeru očuvanja topline, smanjiti temperaturu gubitka što je više moguće, možemo posvojiti dvoslojni prozora, izbor i soba veličine odgovarajući klima-uređaj


Molimo stvariiz nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:Overseas@cmm-nano.com