Dom > Rješenja > Sadržaj

Utjecaj Temperature i vlage na na CMM

Sep 07, 2016

Normalnu radnu temperaturu tri koordinatne mjerne machine(CMM) je 20 ℃±2 ℃, a vlažnost zraka je 40-70%. Temperatura CMM povećao od dna do vrha, a temperatura se mijenja svakog trenutka. Tako razliku svake osi rešetkom temperatura i temperatura dijelova će utjecati na tri koordinirati točnost mjerenja mjerni stroj. U stvari, ako je vlažnost velika, to će loše korodirati plutajuće blok i neke ključne temeljne komponente mjerenja stroj, koji će izravno oštetiti instrumenta. Tako smo što je više moguće kako bi se osigurala Unutarnja temperatura i vlažnost se kontrolira u normalnom rasponu, kako bi se poboljšala preciznost tri koordinatni mjerni stroj.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tri koordinirati mjerni stroj kao svojevrsni precizni mjerni instrumenti, pravovremeno održavanje može produžiti vijek trajanja stroja, mogu garantirati točnost i smanjila stopa neuspjeha.

Tri koordinatni mjerni stroj je stroga u okruženju, tako da moramo postupati strogo kontrolirati na sobnoj temperaturi i vlažnosti.

Plin pravac CMM je nikada nositi strukture u teoriji ali ako klima resurs nije čist, to jest, sa uljem, voda ili nečistoća, što može uzrokovati plin Imajući blokirati, ozbiljnije plin Imajući i plutajući rail nule. Dakle trebamo redovito Provjerite stroj zraka i odvod vode, redovito čisti filter i separator ulja i vode. Izvor zraka također treba posvetiti pozornost, kisik na kompresor ili plin od gasholder također treba redovno provjeravati.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com