Dom > Rješenja > Sadržaj

Razvoja mjerenja u budućnosti

Nov 28, 2016

Mjerenje je drevni i nastajanju posao, to je razvijen uz društvene proizvodnje i znanosti tehnologije razvoj. U isto vrijeme također označava stupanj modernizacije zemlje mjerenje rada. Mjerenje rada je način poboljšati ekonomsku korist industrijskih poduzeća, i također predstavlja jamstvo za poboljšanje proizvodnje i kvaliteta proizvoda.

U ekonomske aktivnosti, više od 80% industrijske proizvodnje može se realizirati tek nakon mjerenja, mjerenje aktivnosti u industrijaliziranim zemljama doprinosi 4% ~ 6% bruto Nacionalnog proizvoda (GNP), mjerenje je "Oko" industrijske proizvodnje. U posljednjih 25 godina, s pojavom laserski 3D skener i optičke tehnologije, tehnologija mjerenja dobivenih brzom razvoju. Kao rezultat toga, ovo polje će ostvariti daljnju razvoj raznih novih mogućnosti u budućnosti, koji će unaprijediti kapacitet, kontrolu kvalitete i testiranje. Nove razvojne napore će također rezultirati promjenom procesa proizvodnje.

Mjeriteljstvo testiranja posao će biti prebačeni iz laboratorija proizvodnje radionica. Ključ tog pomaka je prenosivost, jednostavnost i fleksibilnost opreme. Osim toga, mjerenje će se provesti u slučaju bez ljudske intervencije, postupak proizvodnje će se moći ispraviti prema rezultat automatskog mjerenja.

Zato što jemjerne opremeje sve više i više blizu proizvodne radionice, mora imati jednostavnost i lakoća za korištenje, čime se proizvođač testirati dijelove. Inspekciju i kontrolu kvalitete od dijelova više neće biti Paralelni proces, to će postati sastavni dio procesa proizvodnje. Mjerenja će izvesti nekoliko puta u procesu proizvodnje, Dakle postoji nekoliko mjerenja prije rezervnih dijelova se sastoji.

Sve više i više operatora treba obavljati kontrolu kvalitete i testirati direktno u proizvodnji radionica. Tako mjerne opreme će biti intuitivan i jednostavan za korištenje i razumjeti. Stupnju znanja operacija i potreban stručni će također odbiti.

U budućnosti, ljudske intervencije će biti zamijenjen automatski mjerni sustav. Jer programiranje je vjerojatno da će odmah biti noćna mora za kontrolu kvalitete grupe, oni će biti skloniji usvojiti fleksibilan i intuitivan softver i hardver integracije. Na kraju dana, to samo malo jednostavan, stoga, robota odvojene zapise i nastavimo programiranje putanje.

Konačno, inteligentni mjerenja će biti potpuna suprotnost proizvodnog procesa. Temelji se na automatiziranimjerenja rješenje, proizvodni proces će shvatiti samoispravljanja. U stvari, ovaj koncept je zajednička želja mnogih futuristi.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com