Dom > Rješenja > Sadržaj

Razvoj 3D dimenzionalni Mjerni alat (I)

Oct 20, 2016

S brzom razvoju znanosti i tehnologije, mnoga područja sve više predlažu da zahtjevi za mjerenje veličina i oblik parametra komad. U ovom trenutku iako ljudi uspješno su razvili mnoge vrste mjernih metoda i instrumenata, svi imaju ograničenje cijene, raspon mjerenja i točnost i sl., koje canand #39; t za potrebe razvoja znanosti i tehnologije. U nastavku su prednosti i nedostaci 3D mjerenje alat.

A. Contact mjerenje

a. CMM

Tri dimenzionalne kontakt mjerna metoda je razvijena od tradicionalnih sonde tipa. Danas, natri koordinirati mjerenje machine(CMM)je uspješan model u razvoju metoda i glavni korištenje 3D alata. Tri koordinatni mjerni stroj je ne samo svojevrstan multifunkcionalnih mjernih instrumenata ali vrsta visoke preciznosti, jaka sveobuhvatan geometrijski mjerna oprema. To je temelju preciznost strojeva, preciznost instrumenta dizajn, elektroničke tehnologije, računalne tehnologije, softver tehnologija i visoka tehnologija.

Tri koordinatni mjerni stroj obično se sastoji od glavne strukture, mjerni sustav, sustav kontrole,Sonda sustav, prikaz uređaja, računala i opreme terminala kao što su pisači i displayer. Njihov odnos je prikazan ispod.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com