Dom > Rješenja > Sadržaj

Sastav CMM-a

Jun 07, 2018

Tri merna instrumenta za koordinate predstavljaju neku vrstu digitalne tehnologije za transformaciju fizičkih objekata u CAD model, to je podnožje geometrijskog modela rekonstrukcije i tehnologije proizvodnje, ima i moćnu funkciju merenja, NANO metrologija će vam dati o moćnim karakteristike tri koordinatne mjerne mašine.

Prije svega, trebalo bi znati da se tro-koordinatni mjerni instrument sastoji od četiri dijela, koji su osnovni mehanički sistem, sistem sonde , električni upravljački sistem i sistem za obradu podataka. Glavni mašinski mehanički sistem sastoji se od tri ose X osi, Y osi i Z osi. Sistem za obradu podataka je softver za mjerenje, koji može obraditi vrijednost podataka izmerenih dijelova i dobiti konačni rezultat.

Zbog svoje jednostavne, razumne i naučne funkcije čini jedan od najefikasnijih za merenje i dobijanje podataka veličine delova, može se koristiti za zamjenu skupog kombinacionog merila i raznih alata za merenje površine. Pored toga, može se pojednostaviti i složen merni zadatak koji zahteva nekoliko sati da uzmu desetine minuta ili čak nekoliko minuta, ovaj moćni efekat ne može da se postigne drugim mernim instrumentom.

surminS66_副本.jpg

Molim vas da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

Email: overseas@cmm-nano.com