Dom > Rješenja > Sadržaj

Automatski instrument za merenje videa

Aug 10, 2017

Automatski instrument za merenje videa je glavna mjerna oprema tradicionalne optičke ere, koja je u posljednjih nekoliko decenija dala veliki doprinos industrijskom razvoju. U poređenju sa tradicionalnim mernim alatom, Video mjerna mašina ima visoku preciznost i stabilnost, koji su promovisali visoki standard i visoku preciznost prerađivačke industrije i postali novi mjerni standard proizvodne industrije.


1.jpg2.jpg3.jpg


Video mjerna mašina ( VMM ) pretvara tradicionalni način merenja alata u optičku projekciju kako bi dodatno poboljšao merenje ekrana računara na osnovu digitalne slike. Razvoj mjerne tehnologije pokazao je da postoji prelazni proizvod sa prikazom link računara koji je trenutno u fazi razvoja. Princip rada video instrumenta zasnovan je na tehnologiji kompjuterskog merenja i moćnom softveru geometrije prostora. Automatski optički merni instrument može se podijeliti na digitalni automatski mjerni instrument i ručni merni instrument.

Razvoj digitalnog doba promoviše mernu tehnologiju dugog koraka, ljudi zbog preciznog zahtjeva procesa, automatska video mjerna mašina je također neizbežan ishod The Timesa. Kao i druge digitalne tehnologije, VMM se sastoji od softvera i hardvera. Digitalni sistem za snimanje, koji ima um na video meraču, instalirao softver sa sopstvenom dušom. Merna tehnika ulazi u digitalno doba.


Molimo Vas da nas obavestite ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

E-mail: overseas@cmm-nano.com