Dom > Rješenja > Sadržaj

Primena beskontaktnog optičkog mernog instrumenta u plastičnoj industriji

Feb 01, 2018

Beskontaktni instrument za merenje slike se naziva i 2D optički merni instrument . U poređenju sa tradicionalnim projektorom, preciznost mjerenja je veća i rad je pogodniji. U poređenju sa instrumentom za merenje kontakata, uglavnom je opremljen optičkim objektivom za merenje skeniranja, bez neposrednog kontakta sa radnim predmetom, što je najbolji izbor za merenje plastične industrije.

微信图片_20180201202846.jpg

Za detekciju plastičnih proizvoda, većina njih su veličine ploče, veličine izgleda, debljine i profila radnog komada. Savremena plastična industrija za preradu i preradu kalupa se brzo razvija, uz brzi razvoj tržišne konkurencije kalupa. Ciklus obrade je skraćen i trošak se smanjuje, ali se tačnost ne smanjuje. Stoga, kako poboljšati proizvodni kapacitet opreme za preradu, a efikasan metod kontrole kvaliteta postaje ključ uspeha proizvođača plastičnih kalupa u konkurenciji.

Trenutno, u celoj industriji plastike, postoji velika razlika u kvalitetu i performansama između serija, razlog je taj što tehnologija detekcije nije kvalifikovana. NANO optički merni instrument prihvata originalni sistem za uvođenje uvezenih performansi i softverski sistem koji može ostvariti visoku efikasnost i preciznu masovnu detekciju. Pogodno za testiranje preciznih delova i kontrolu kvaliteta. Široko se koristi u mašinama, elektronici, hardveru, plastici, plesni i drugim industrijama.


Molim vas da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

Email: overseas@cmm-nano.com