Dom > Rješenja > Sadržaj

Izborom CMM sustav detekcije

Sep 04, 2017

Tipičnakoordinatni mjerni machine(CMM)vatrodojavni sustav sastoji se od četiri dijela: mjerne glave, Sonda proširenje dijela, olovka prilagodbe ili proširenja i olovka.

A. sonde

NaSonda glavudostupne vrste uključuju kontakt, bez diranja, ručno i automatsko. Priručnik kontakt sonde zahtijeva da korisnik intervenirati, tako da komponente program mora biti suspendiran u Razvodne točke, a time povećava mjerenje vremena izravan nadzor nad računalom i utječe na preciznost mjerenja. Izbor sondu treba uzeti u obzir cilj točnost.

B. Sonda proširenje dijela

Odabir Sonda proširenje dijela ovisi o vrsti mjere potrebne, točnost mjerenja, kvalitet Sonda koristi i ukočenost zgloba sonde. Proširenje dijela sonde se nalazi između sonde i kontakt okidač.

微信图片_20170821151502.jpg

C. stylus proširenje dijela

Olovka Protezanje i adapter možete omogućiti mjerenja pomoći Sonda otkriti teško na dostupna mjesta. Komponente koriste uključuju upravljanje zgib, zvijezda tipa olovka. Jednostavan Protezanje i M3 / M2 i M5 / navoja M4 adapteri koji omogućuju Sonda za povezivanje različitih veličina. To je napomenuti da ako je olovka koristi manji od veličine nit, ukočenost Sonda može biti smanjen, koji će smanjiti točnost. Koristite pisaljku veća Sonda nit, koja će dovesti do pogrešno okidač.

D. stylus izbor

Postoje dvije glavne točke za razmatranje zaolovkaOdabir, Naime da zadovoljavaju zahtjeve kontakt i mjerenje svih točaka na komad nije umiješala i neponovljivom u kontakt.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com