Dom > Rješenja > Sadržaj

Prijenosni CMM klasifikacija i aplikacije

Sep 20, 2018

A. prijenosni CMM običaj

1. fotoelektrični CCD prijenosniCMMprincip rada:

Senzor komponenta uključuje kameru, nosač i stalak i otkrivanje sistem uključuje mjerenje svjetleće pero, sonda skupa i bežičnih komunikacijskih uređaja. Precizna digitalna fotogrametriju tehnikom, CCD mjere trodimenzionalne koordinate nekoliko infracrveno stanje emiter dioda (LED) ugrađen u svjetlu olovku za dobivanje položaj i stav svjetleće pero u prostoru (6-dimenzionalni Parametri). Jer sonda povezani svjetleće pero točno kalibrirana, pozicija odnos između sonde i svjetleće pero je jedinstveno određuje, tako da sustav može precizno izračunati trodimenzionalne koordinate točke otkrivanja.

2. ruka prijenosni CMM princip rada:

Inteligentni senzor jedinica sastoji se od kuta senzor, senzor temperature, senzor za pritisak i sam čip mikroračunala su organizirani u ruku mjerni stroj, senzorske jedinice spojen preko Autobusna povezanost i komunikaciju sa PC preko sučelja . Sam čip računalo dovrši prikupljanje podataka svaki senzor i pohranjivanje podataka na PC, ostvaruje komunikaciju i obradu podataka na računalu jedan čip i prenosi koordinirati podataka prema standardutri koordinatni mjernisoftver kroz biblioteke dinamičkih veza.

B. prijenosni CMM prednost

Pojednostavljuje mjerenja nekih proizvoda koji se ne mogu premjestiti na radni stol stroja. Može se izravno u proizvod ili instalirati u dijelovima, koji se može direktno mjeriti sada, štedi vrijeme mobilnih dijelova, izrada cijelu radnu efikasnost se može brzo poboljšati.

I proizvod se može mjeriti u svim smjerovima bez ograničenja prostora i orijentacije. S brzom razvojuCMMtehnologija, ona je postala nezamjenjiv proizvod u procesu proizvodnje moderne tehnologije, koji je ljubio i zabrinut zbog različitih proizvođača i osigurava kvaliteta svakog proizvoda za proizvođača.

C. prijenosni CMM program djelovanja

To je uglavnom koristi u strojevi, automobil, zrakoplovstva, vojne industrije, namještaja, alata, prototipova, strojevi za mala i srednja, alata i ostali pribor, kalup i drugim industrijama u prilog, smesti, zupčanik, CAM puznim, crv, mjerenje oštrica, krivulja i zakrivljena površina i sl., također mogu se koristiti u elektronski, metala, plastike i drugih industrija, može biti izradak veličina, oblik, oblik i položaj tolerancije preciznost detekcije, tako da kompletan pregled dijelova, kao što su oblik mjerenja, proces kontrole zadaća.


Molimo stvariiz nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:Overseas@cmm-nano.com