Dom > Rješenja > Sadržaj

Pregled video merne mašine

Sep 11, 2017

Izrađen je od tradicionalnog projektora zasnovanog na kombinaciji lakih, mašina, struje i računarske tehnologije slike. Primjenjuje se na instrument, elektroniku, mašineriju, hardver, plastiku i sl., Tako da se široko koristi u modernim preduzećima.

Visokotermni optički mikroskop će uvećati sliku, a CCD sistem će uvećati sliku na računar, a zatim generirati kompletan inžinjering crtež pomoću računarskog softvera. (uključujući konture radnog predmeta i veličinu oblika površine, ugao itd.). Dijagrami mogu biti generisani Word, Excel i DXF formom. Video instrument se takođe može smatrati uređajem za detekciju u realnom vremenu. Ako je oprema u skladu sa zahtevima proizvoda, neće biti zamućenja slike. Radna površina je općenito određena radnom komandom.

initpintu_副本.jpg

Na principu rada, potpuno automatski, poluautomatski, ručni merni instrument ima određenu razliku. Automatski video merni instrument je razvijen na osnovu CNC instrumenta za slikanje optičkog beskontaktnog mernog instrumenta , njegova moćnija, veća preciznost, operacija je pogodnija. Automatski video merni instrument može ostvariti prekid funkcije fokusa, učenja, učenja i memorije. Ovo će poboljšati radnu efikasnost, čuvajući troškove.


Molimo Vas da nas obavestite ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

E-mail: overseas@cmm-nano.com