Dom > Rješenja > Sadržaj

Priprema instalacije NANO CMM

Oct 10, 2016

Nakonmjerni strojdostavljena korisniku, učinite ozbiljne pojačalo; potrebne provjere i napraviti pripremu za instalaciju, kao što su lokacije postrojenja, transport prolaz i isporuke alata.

1. ček paket

Provjerite i računati kutije za pakiranje, serijski broj i izgled stanja. Kad je nestašica ili je nešto Razbijeno, obratite se odjelu povezane isporuke na vrijeme razjasniti istinu i obratite nam se.

2. rastaviti pakiranje kutija

Pakiranje kutija bi trebao otvoriti naši Tehničari i korisnik zajedno. Dijelova u okviru treba biti zaštićena od bio pokvaren. Nakon otvorene kutije, provjerite tereta načinu, količini i izolirani komada prema popisu pakiranja.

3. očistiti pribor

Kako bi zaštitili CMM i dijelovi od oštećenja ili hrđe tijekom transporta, CMM komponente pakiraju se odvojeno prije nego oni su prebačeni iz naProizvođač. Očistite se prije montaže.

4. moć i zračna pumpa

Potrebna je snaga stabilan napon 220V AC. Korisnik treba pripremiti kabel ekskluzivni tlo. Protok i tlak zraka pumpe treba zadovoljiti propise. Zrak mora biti filtrirano prije ulaza u CMM. Komprimirani zrak za CMM mora biti suha i temperatura zraka mora biti blizu mjerenje sobne temperature jamčiti da klima ležaj, cilindar dijelova normalno raditi kako bi se osigurala točnost i stabilnost na CMM.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com