Dom > Rješenja > Sadržaj

Osigurati točnost koordinatni Mjerni stroj--Granit

Nov 03, 2016

Precizna proizvodnja je jedna od najvažnijih razvoja smjer mehaničke proizvodnje, ona je postala simbol za mjerenje razine visokotehnološkoj zemlje. Razvoj najsuvremenijih tehnologija i obrambenoj industriji je ovisna o preciznosti otkrivanje. Tri koordinirati mjerni stroj kao vrsta visoko efikasanprecizni mjerni instrumenti, široko se koriste u strojevima za proizvodnju instrumenata proizvodnju, Elektronska industrija, zrakoplovne i nacionalna obrana industrije. Primjenu granita u tri koordinate mjerenje je potvrdio već nekoliko godina. Nema Nijedan drugi materijal koja je bolja od granita koji može zadovoljiti zahtjevima mjerenja.

Mogućnosti:

Proporcija: 3,07

Modula elastičnosti: 128Gpa

Tlačne čvrstoće: 262.2Mpa

Tri točke snaga: 374.8Mpa

Upijanje vode: normalno 0,5 ~ 0,7%

Koeficijent linearne ekspanzije: 55 ~ 73 × 10-6℃

Shore tvrdoće: 79.8(Amount to HRC>55)

Prednosti:

1. dobra stabilnost. Nakon sto milijuna godina liječenja prirodnim starenjem, unutarnji stres je eliminirano. Njegova organizacija je stabilan, koji je skoro bez deformacija, točnost može ostati stabilan za dugo vremena.

2. jednostavna obrada. Brušenjem, poliranje, to je lako dobiti visoku preciznost i hrapavosti. Nije osjetljiva na temperaturu. Koeficijent toplinske provodljivosti i koeficijent koeficijent toplinskog širenja je mala, čak i u nedostatku konstantaTemperatura okolišaMožete održavati točnost. Precizna oprema, Distorzija uzrokovana temperatura će utjecati točnost. Ali granita je osjetljiv na temperaturu, temperatura je opuštena, stoga može postići više preciznosti.

3. jednostavno održavanje. Pod uvjetom površina čista, u granit ima veći otpor, bez deformacija, pa to neće utjecati na točnost.

4. dobre vibracije apsorpcije. Vibracija je nepovoljnih faktora preciznosti mjerenja.

5. sobe-vođenje, dijamagnetska.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com