Dom > Rješenja > Sadržaj

Postupak prije početka na CMM

Sep 19, 2016

3D mjerni instrument je vrsta precizni mjerni stroj. Točnost je ključna, ali točnost ne samo biti odlučeno od strane samog stroja kao što su njegova okvira, Sonda i sl., također biti odlučeno od strane okoline i operativnih vještina. Slijedi su neke bilješke o operaciji prije početka na CMM.

Vodič željeznicom obrada preciznost 3D mjerni stroj je visoka i njegovu udaljenost između putanju zraka je mala. Ako ima prašine ili drugih nečistoća na vodiču, će uzrokovati plin Imajući i vodič željeznicom nule. Tako je vodič treba očistiti svaki put prije puštanja u pogon. Metalne ograde treba čistiti obrišite benzin zrakoplovstva (120 ili 180 # benzin) i granita vodič treba čistiti bezvodni alkohol.

Zapamtite to, ne može dati bilo koji napor plin Imajući u procesu održavanja; Mjerni stroj čak i ako ne koristi za dugo vremena, također treba održavati vlažnost učinkovit Temperatura okoline. Stoga, predlažem za obavljanje redovne klimu odvlaživanje kako biste spriječili oštećenja od mjerni stroj pod visoke temperature i vlažnosti okoline;

Ako tri koordinatni mjerni stroj se ne koriste za dugo vremena, to bi trebao biti pripremljen prije početka rada: kontrolu unutarnje temperature i vlažnosti (za 24 sata), u vlažnom okruženju također treba redovito otvoriti električni kontrolni kabinet osigurati pločica je potpuno suh i izbjegla šteta zbog vlažnom kad iznenada punjenja. Onda provjeri dovod zraka, napajanje. To je bolje podesiti napon stabiliziranog izvora.

Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com