Dom > Rješenja > Sadržaj

Stanje što se tiče CMM instalacija stranica

Nov 09, 2017

1. instalacija okolnost

Kako bi se osiguralo glatku instalaciju, popravak i održavanje stroja, molimo jamči dovoljno prostora u horizontalnom smjeru.

U vertikalnom smjeru, ne manje od 200 milimetara iznad stroj bi trebao biti osiguran.

Molimo pridržavati se pravila kako slijedi, kako bi se napraviti ispravnu instalaciju:

Stroj bi trebao biti stečen od prozora, vrata, vjetar poslovnice kontrola klima sustava ili gdje postoji cross-ventilacija.

Stroj treba biti stečen daleko od direktne sunčeve svjetlosti u slučaju pojave različitih temperatura. Općenito, stroj mora biti daleko od izvora topline, izolacija ploče treba postaviti oko stroja.

Stroj mora biti daleko od gdje jaka struja ili magnetsko polje nastaje, kao što su gdje postoji prekidač, Transformator, mašina za električno pražnjenje, visoke frekvencije peći ili impedancija varenje stroj. Čak iako stroj je izoliran od njih, stroj još uvijek mora zadržati dugo udaljenost se odatle.

U CMM potrebno ugraditi daleko from stroj kao stroj za bušenje ili moć čekić, što može proizvesti ili prijenos vibracija.

Na CMM ne smije instalirati na drugom katu ili iznad.

Riječju, u CMM moraju biti pravilno postavljeni kako bi osigurali ispravnu instalaciju i pravu operaciju zona, u slučaju da se umiješala.

东莞洄科.jpg

2. neke druge povezane točke

Tokom instalacije CMM, morate platiti više pozornosti na sljedeće stavke.

je.Napajanje strujom i sustav opskrbe zraka će se pripremiti unaprijed, tako da operator neće stradati kad su instalacija, radni ili održavanje stroja.

b. Osvjetljenje objekta je bitna za sigurno postavljanje, održavanje i rad.

c. Korisnik mora posebno označiti CMM kako biste izbjegli oštećenja na druge ljude ili članke prilikom prilagođavanja ili operacija se obavlja.

d. Mora postojati neki poseban odgovorne osobe zadužen za rukovanje i upravljanje. Tako da neće odgoditi raspored ako radni zadatak nije dobro koordinirani.

e. Pravila za siguran rad i uporabu mora izvršiti provesti kako bi se spriječiti nesreće.

f.  Srodni zemlji normi i tvrtka one moraju slušati.


Molimo stvariiz nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com