Dom > Rješenja > Sadržaj

Korištenje CMM u obrnuti inženjering

Aug 11, 2016

Obrnuti inženjering je vrsta proizvodnje serije proizvoda i sekundarni razvoj tehnologije razvio iz dvadesetog stoljeća. Zato što za razliku od tradicionalnih proizvoda razvoja reda, stoga ga često se spominju kao obrnuti inženjering. Obrnuti inženjering bilo je rezultat polja komercijalnih i vojnih hardvera. Glavni cilj projekta je provesti mjerenje izvornih proizvoda kada se lako mogu nabaviti potrebne proizvodnje informacija. Drugo je korištenje CAD postaviti model proizvoda, a zatim provesti odgovarajuće liječenje za model proizvoda za proizvodnju novih proizvoda. Obrnuti inženjering, tri koordinatni mjerni stroj je važne opreme. Proizvod originalni digitalni proizvod površine Obnovi postupak i zahtijeva podršku tri koordinatne mjerne mašine.

Digitalni izvornih proizvoda je prvi korak u razvoju obrnuti inženjering, također je najkritičniji korak. Preciznost digitalnih proizvoda može utjecati na strukturu proizvoda analiza i sekundarni razvoj proizvoda. Dok koristite koordinatni mjerni stroj, to može postići veća točnost zahtjeva i točne 3 d model proizvoda.

Tri koordinatni mjerni stroj može se podijeliti u dvije vrste: kontakt mjerenja i beskontaktni mjerenja. Kontaktirati osjećajući glavni kontakt s uzorcima metode mjerenja i snimanje koordinate na površini uzorka. Mogu biti Podijeljeni u vrsta okidača i kontinuirano tip. Za velike uzorke od avioindustrija, Automobilska i ostala industrija, općenito možete kontakt mjerenja. Okidač vrsta mjerenja mogu biti umjetno planirana, koji možete dobiti više bodova u velikoj zakrivljenosti ili oštrim zakrivljenost promjena područja. U relativno ravnom površinom, da se Mjeri sa manje bodova točnost potreba.

Non-kontakt metoda mjerenja se uglavnom temelji na osnovni princip u polju Optički, Akustični, magnetizma i tako dalje. Ubrzano prikupljanje velikim brojem točaka gust na cijelu površinu uzoraka postavi, koji je jednostavan za upotrebu i može smanjiti umjetni mjerenje plana.

Količina podataka je uhvaćen od strane tri koordinatni mjerni stroj je vrlo velika, koja može postići visoku točnost zahtjeva. Tako se široko koristi u obrnutog inženjeringa.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com