Dom > Rješenja > Sadržaj

CMM običaj u zrakoplovstvu oštrica

Aug 22, 2016

Industrija motora zrakoplova je osnova proizvodnje i to je oznaka razine nacionalne znanosti i tehnologije. Oštrica je "srce" zrakoplova motor komponenti, koja je odlučila performanse motora, sigurnost i život. Stoga kvaliteta otkrivanje oštrica je složeniji i stroge. Tradicionalni otkrivanje metoda je korištenje posebne opreme za testiranje oštrica, što dovodi do nisko otkrivanje učinkovitost i jadni točnost. U posljednjih nekoliko godina, sa popularnost od tri koordinatni mjerni stroj, najčešće korištena metoda je koristiti kontakt CMM se Mjeri na površini oštrice metodom dvodimenzionalni skeniranja za testiranje.

REVO probe in blade measuring

Tri koordinatni mjerni stroj je naširoko koristi u mehaničkim dijelovima dimenzija i položaja Tolerancija mjerenja. Vrši prikupljanje podataka kroz sondu pokreće ili skeniranja na komad, a zatim kroz izračun softver za sintezu elemenata mjeriti i dobiti rezultate. To izmjeriti objekt digitalizacije, poboljšati točnost mjerenja pogreška kompenzacije tehnologijom i ima fleksibilan mjerenja softvera shvaćati automatizacije i visoke učinkovitosti zrakoplovne oštrica mjerenja.

NANO preciznosti tri koordinatni mjerni stroj koristi u zrakoplovnu, nacionalnu obranu, učvršćenje i plijesni proizvodne industrije kao što su Automobilska rezervnih dijelova 3D mjerenja. Opremljen je racionalno DMIS mjerenje softver koji je certificiran od strane Njemačke PTB. Softver ima lopatice testiranje modula. Oštrica otkrivanje modul podržava okidač i skeniranje otkrivanje načina, podržava sekciju skeniranje. Možete također brzo izračunati mjerenja pozicije važnih parametara oštrice, uvelike poboljšava otkrivanje preciznosti i učinkovitosti.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail: overseas@cmm-nano.com