Dom > Rješenja > Sadržaj

Uvjetima okoliša CMM

Aug 24, 2016

Kako koordinirati Mjerni uređaj visoke preciznosti mjerne opreme, svoj okoliš stanje može utjecati na točnost mjerenja u određenoj Mjeri, tako da treba jamčiti najbolje radne uvjete.

1. temperatura zahtijev za visoka točnost mjerenja

1.1 temperaturno područje: 20±2 ℃

1.2 temperature promjena: < 0,5 ℃/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 Gradijent Temperature: < 0,5 ℃/m

1.4 stroj Balansiranje vrijeme temperatura: > 48h

Napomene: Za točnost će se smanjiti ako je temperatura do zahtjevima Norme.

2. relativna vlažnost

Vlažnost radno okruženje utječe na stroj u sljedećih dva glavna aspekta:

Visoka vlažnost olakšava hrđa strojnih dijelova kako bi utjecao na stroj radni i životni vijek; Niska vlažnost zraka olakšava proizvesti Statički tako da uzrokuju loše utjecati na rad računala i kontrolu sustava. Rasponu prikladan vlažnost je 45%-60%.

3. čistoću

Kao Statički i prašina može eventualno utjecati na mjerni stroj, Imajući koji štiti od prašine i antistatična treba uzeti u obzir u dizajn površine tla i površinu zida.

4. dovod zraka

Čista i suha. Njegova vlažnost je manje od 15%

Potrošnja zraka: 50L/min

Pritisak zraka: 6-10 bara

5. napajanje

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; kolebanje napona treba nije velik nego 5% ocjena napona; Ne koristiti na CMM s drugim high-power elektroničkih uređaja zajedno kao što su klima uređaj, umnožavanje rublja, Sjeckalica za papir, itd. Za zajedno koristeći je bitno, ugoditi posvojiti izolacije transformatora ili visoke frekvencije buke filtar.

6. osnovnu vibraciju uvjet

Vibraciju frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibraciju frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibriraju frekvencija > 30 Hz amplitude≤3μm

7. pristanište

Kako bi se Jamčila CMM sustav i pc sistem pouzdan i stabilan rad, smo trebali opremiti CMM neovisan i pouzdan uzemljivačkog sustava. Uzemljivački sustav bi trebao biti dizajn prema lokalnim stanjem i uzemljenja otpor treba biti ispod 4 ohma.

Kada geološki stanje je jako loše, lišen uzemljenje uređaja bi trebalo usvojiti, koji sastoji od pocinčane Čelične ploče Zavarene i premazati parcele kako bi zaštitili sebe. Otpora uzemljenja treba biti ispod 4 ohma, ili treba produžiti uzemljenje uređaja.


Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com