Dom > Rješenja > Sadržaj

Katalizatori industrijski razvoj--most koordinirati mjerni stroj (CMM)

Aug 08, 2016

Od 1960-ih, industrijske proizvodnje razvili vrlo brzo. Naročito nakon porasta od alatnih strojeva, strojeva, automobila, elektronike i zrakoplovnu industriju, razne vrste testiranja napredne tehnologije i instrumenata su potrebni, pa, tri koordinatni mjerni stroj koji utjelovljuje 3d tehnologiju mjerenja nastaje u povijesnom trenutku i ima brz razvoj i napredak.

Točnost mjerenja od tradicionalnih mjerenja alata (kao što su mikrometra, čeljusti, mjerne pločice, itd.) je općenito niska, što može biti korišten u polju čije opće preciznost nije visoka. Ali za high-tech proizvoda, podaci mjerenja nije zadovoljan, a cijena materijalnih resursa radne snage za mjerenje malih dijelova jedan po jedan. Izronjavanje od tri koordinate službeno prekinuo ovaj težak problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956, svjetski prvi koordinatni mjerni stroj razvijen od strane britanske FERANTI tvrtke, zatim nakon niza poboljšanja, 1964, Švicarski SIP poduzeće je počelo koristiti softver za mjerenje udaljenosti između točaka, koji je počeo korištenje softvera mjerenja. Nakon brzog razvoja računalne tehnologije, CNC ere dolazi, funkcija koordinatni mjerni stroj je jači i točnosti mjerenja je veća.

Sa napretkom znanosti i tehnologije, funkcije, preciznost i kvaliteta tri koordinatne mjerne mašine su postupno poboljšalo, osobito u istraživanje i razvoj alatnih strojeva, strojeva, automobila, zrakoplovnu i razne komplicirane dijelove proizvodnje. U odgovoru na globalne konkurencije, Proizvodnih poduzeća su, također pridaje velika važnost za poboljšanje obrade učinkovitost i smanjiti troškove proizvodnje. Među njima, najvažniji je proizvoditi kvalitetne proizvode. Kako bi se osiguralo veličine dijelova i tehničkih performansi upoznali zahtjeve, kompanije izdati strogoj kontroli kvalitete upravljanja. Jedino na osnovi premise garancija visoke kvalitete proizvodnje može proizvođač shvatiti opstanak i razvoj.

Tri koordinirati mjerni stroj sa svoje visoke preciznosti, visoke fleksibilno i odličan digitalna sposobnost postaje važno sredstvo za osiguranje kvalitete u modernog dizajna, razvoja, proizvodnje, prerade i proizvodnje.Molimo obavijestite nas ako bilo koji pitanje ili savjet

E-mail:overseas@cmm-nano.com