Dom > Rješenja > Sadržaj

Osnovno znanje operatera mjernih koordinatora

Sep 25, 2017

Koordinatna mjerna mašina operateri treba da imaju osnovna znanja o kompjuteru i da imaju neka znanja i znanje o optici, mašinama i elektronskom znanju.    

1.Partije koje treba testirati prije rada, treba očistiti debarenje kako bi se sprečilo dovršavanje preostale rashladne tečnosti i ostataka površine delova nakon obrade koje utiču na tačnost merenja mjerne mašine i vijek trajanja konektora;

2. Izmereni dijelovi treba da budu na konstantnoj temperaturi pre merenja. Ako je razlika u temperaturi prevelika, tačnost mjerenja će biti pogođena.

3. Veliki i teški delovi treba lagano postaviti na radnu površinu kako bi se izbjegao sudar, što bi dovelo do oštećenja radnog stola ili dijelova. Kada je potrebno, na radnom stolu može se postaviti komad gustog gume da bi se sprečio sudar.

4. Nakon što se mali i lagani delovi stavljaju u radnu platformu, merenje će se izvršiti nakon pričvršćivanja, u suprotnom će uticati na tačnost merenja.

5.U toku radnog procesa, sonde mora biti uklonjeno sa delova kako bi se izbjegao sudar, posebno ako ima traku za proširenje.

6. Ako se tokom procesa rada javlja izuzetak ili iznenadna hitnost, nemojte rastavljati i održavati sami sebe i ne oklevajte da nas kontaktirate , mi ćemo organizirati profesionalce kako bi pomogli klijentima u rješavanju problema.

6360667831715924162486584.jpg6360667837214392256483478.jpg


Molimo Vas da nas obavestite ako imate bilo kakvih pitanja ili saveta

E-mail: overseas@cmm-nano.com